IngredienserRecept
Spicy Potatissallad Och Senapsaioli

Spicy Potatissallad Och Senapsaioli

Dela receptet

Ingredienser

(

4

port.)

16 medelstora potatisar
16 medelstora potatisar
1/2 dl god olivolja
1/2 dl god olivolja
Salt & svartpeppar
Salt & svartpeppar
1/2 dl bruna senapsfrön, rostade
1/2 dl bruna senapsfrön, rostade
1/2 dl bladpersilja, grovhackad
1/2 dl bladpersilja, grovhackad
1 msk krossad vitlök
1 msk krossad vitlök
2 msk citronjuice
2 msk citronjuice
15 stänk tabascosås, gärna grön
15 stänk tabascosås, gärna grön

Senapsaioli

3 dl majonnäs
3 dl majonnäs
3 msk citronjuice
3 msk citronjuice
2-3 msk dijonsenap
2-3 msk dijonsenap
salt & svartpeppar
salt & svartpeppar

Gör så här

Koka upp 2 l vatten. Lägg i de tvättade potatisarna. Koka i ca 15 min. Spola dem sen under kallt vatten.

Koka upp 2 l vatten. Lägg i de tvättade potatisarna. Koka i ca 15 min. Spola dem sen under kallt vatten.

Halvera potatisarna och trä på spett med snittytan åt samma håll. Grilla på grillen eller i ugn tills de fått fin färg.

Halvera potatisarna och trä på spett med snittytan åt samma håll. Grilla på grillen eller i ugn tills de fått fin färg.

Trä av från spetten och lägg i en skål tillsammans med resten av ingredienserna.

Trä av från spetten och lägg i en skål tillsammans med resten av ingredienserna.

Blanda och smaka av med salt och peppar.

Blanda och smaka av med salt och peppar.

Blanda i separat skål majonnäs, citronjuice och dijonsenap och smaka av med salt & peppar.

Blanda i separat skål majonnäs, citronjuice och dijonsenap och smaka av med salt & peppar.

Servera potatissalladen och aiolin tillsammans med nygrillad kyckling.

Servera potatissalladen och aiolin tillsammans med nygrillad kyckling.

Passar bra till

Spicy Potatissallad Och Senapsaioli

- Fler recept -

Guldfågeln AB
www.guldfageln.se
Box 98, 386 02 Mörbylånga
Tel. 0485 - 495 00
Fax. 0485 - 404 55
Konsumentkontakt. 0485 - 495 00
Sidor
ReceptProdukterGrilltips
Produkter