IngredienserRecept
Salladsklyftor Med Blue Cheese-Dressing Och Bacon

Salladsklyftor Med Blue Cheese-Dressing Och Bacon

Dela receptet

Ingredienser

(

4

port.)

2 dl majonnäs
2 dl majonnäs
2 dl creme Fraiche
2 dl creme Fraiche
0,5 dl mjölk
0,5 dl mjölk
200 g blåmögelost
200 g blåmögelost
1 huvud isbergssallad
1 huvud isbergssallad
4 skivor bacon
4 skivor bacon

Gör så här

Vänd ihop majonnäs och creme fraiche, smula ner osten och tillsätt mjölken till krämig konsistens.

Vänd ihop majonnäs och creme fraiche, smula ner osten och tillsätt mjölken till krämig konsistens.

Kyl dressingen fram till servering.

Kyl dressingen fram till servering.

Stek baconskivorna knapriga, låt svalna och finhacka dem.

Stek baconskivorna knapriga, låt svalna och finhacka dem.

Ta bort stjälken och skär salladshuvudet i fyra klyftor.

Ta bort stjälken och skär salladshuvudet i fyra klyftor.

Servera salladsklyftorna generöst med dressing och garnera med baconkrispet.

Servera salladsklyftorna generöst med dressing och garnera med baconkrispet.

Passar bra till

Salladsklyftor Med Blue Cheese-Dressing Och Bacon

- Fler recept -

Guldfågeln AB
www.guldfageln.se
Box 98, 386 02 Mörbylånga
Tel. 0485 - 495 00
Fax. 0485 - 404 55
Konsumentkontakt. 0485 - 495 00
Sidor
ReceptProdukterGrilltips
Produkter