IngredienserRecept
Rostad Potatissalllad & Spetspaprika

Rostad Potatissalllad & Spetspaprika

Dela receptet

Ingredienser

(

4

port.)

1 pkt Kycklingfilébricka
1 pkt Kycklingfilébricka
Potatis med skal, 3x3 cm i bitar
Potatis med skal, 3x3 cm i bitar
salt & svartpeppar
salt & svartpeppar
1 dl majonnäs
1 dl majonnäs
½ dl picklesspad
½ dl picklesspad
2 msk dijonsenap
2 msk dijonsenap
3-4 salladslökar, tunt skivad
3-4 salladslökar, tunt skivad
½ knippa persilja, grovt hackad
½ knippa persilja, grovt hackad
2 stjälkar selleri, tunt skivad
2 stjälkar selleri, tunt skivad
1 dl pickles, grovt hackad
1 dl pickles, grovt hackad
2 stora spetspaprikor
2 stora spetspaprikor
2 msk olivolja
2 msk olivolja

Gör så här

Rosta potatisen, vänd i olja i ugn på 225°C tills den fått fin färg, ca 30 min. Salta och peppra.

Rosta potatisen, vänd i olja i ugn på 225°C tills den fått fin färg, ca 30 min. Salta och peppra.

Grilla under tiden kycklingen och spetspaprikan. Pensla glaze på kycklingen vid slutet av grillningen. Var inte rädd att bränna skalet på paprikan svart. Det är lättare att dra av skalet när den är bränd.

Grilla under tiden kycklingen och spetspaprikan. Pensla glaze på kycklingen vid slutet av grillningen. Var inte rädd att bränna skalet på paprikan svart. Det är lättare att dra av skalet när den är bränd.

Blanda samman den rostade potatisen med resten av ingredienserna till salladen och smaka av.

Blanda samman den rostade potatisen med resten av ingredienserna till salladen och smaka av.

Dela spetspaprikan i fyra delar, servera med den nygrillade kycklingen och salladen.

Dela spetspaprikan i fyra delar, servera med den nygrillade kycklingen och salladen.

Passar bra till

Rostad Potatissalllad & Spetspaprika

- Fler recept -

Guldfågeln AB
www.guldfageln.se
Box 98, 386 02 Mörbylånga
Tel. 0485 - 495 00
Fax. 0485 - 404 55
Konsumentkontakt. 0485 - 495 00
Sidor
ReceptProdukterGrilltips
Produkter