Rosta potatisen, vänd i olja i ugn på 225°C tills den fått fin färg, ca 30 min. Salta och peppra.
Rosta potatisen, vänd i olja i ugn på 225°C tills den fått fin färg, ca 30 min. Salta och peppra.
Grilla under tiden kycklingen och spetspaprikan. Pensla glaze på kycklingen vid slutet av grillningen. Var inte rädd att bränna skalet på paprikan svart. Det är lättare att dra av skalet när den är bränd.
Grilla under tiden kycklingen och spetspaprikan. Pensla glaze på kycklingen vid slutet av grillningen. Var inte rädd att bränna skalet på paprikan svart. Det är lättare att dra av skalet när den är bränd.
Blanda samman den rostade potatisen med resten av ingredienserna till salladen och smaka av.
Blanda samman den rostade potatisen med resten av ingredienserna till salladen och smaka av.
Dela spetspaprikan i fyra delar, servera med den nygrillade kycklingen och salladen.
Dela spetspaprikan i fyra delar, servera med den nygrillade kycklingen och salladen.