IngredienserRecept
Picklade Grönsaker

Picklade Grönsaker

Dela receptet

Ingredienser

(

4

port.)

2 stånd fänkål
2 stånd fänkål
1 röd paprika
1 röd paprika
1 rödlök
1 rödlök
2,5 dl vatten
2,5 dl vatten
1,25 dl risvinsvinäger
1,25 dl risvinsvinäger
1 dl socker
1 dl socker
1,5 msk salt
1,5 msk salt
1 thaichili
1 thaichili

Gör så här

Koka upp vatten, vinäger, socker och salt.

Koka upp vatten, vinäger, socker och salt.

Strimla grönsakerna och lägg tillsammans med strim- lad chili i en väl rengjord glas- burk och slå på den heta lagen.

Strimla grönsakerna och lägg tillsammans med strim- lad chili i en väl rengjord glas- burk och slå på den heta lagen.

Låt svalna och förslut med lock och förvara i kyl till servering.

Låt svalna och förslut med lock och förvara i kyl till servering.

Passar bra till

Picklade Grönsaker

- Fler recept -

Guldfågeln AB
www.guldfageln.se
Box 98, 386 02 Mörbylånga
Tel. 0485 - 495 00
Fax. 0485 - 404 55
Konsumentkontakt. 0485 - 495 00
Sidor
ReceptProdukterGrilltips
Produkter