IngredienserRecept
Medelhavssallad

Medelhavssallad

Dela receptet

Ingredienser

(

4

port.)

2 paprikor
2 paprikor
1 1/2 dl tärnad fetaost
1 1/2 dl tärnad fetaost
1 dl svarta oliver
1 dl svarta oliver
3 msk rostade pinjenötter
3 msk rostade pinjenötter
1 kruka basilika, grovhackad
1 kruka basilika, grovhackad
4 port fullkornspasta
4 port fullkornspasta
1/2 dl vinaigrette dressing
1/2 dl vinaigrette dressing

Gör så här

Dela paprikorna på längden och rosta dem i ugnen på en plåt, ca 20 min på 250°C, låt svalna.

Dela paprikorna på längden och rosta dem i ugnen på en plåt, ca 20 min på 250°C, låt svalna.

Dela dem i grova strimlor.

Dela dem i grova strimlor.

Koka pastan enligt anvisningar på paketet.

Koka pastan enligt anvisningar på paketet.

Blanda paprikan med övriga ingredienser och servera med nygrillad kyckling.

Blanda paprikan med övriga ingredienser och servera med nygrillad kyckling.

Passar bra till

Medelhavssallad

- Fler recept -

Guldfågeln AB
www.guldfageln.se
Box 98, 386 02 Mörbylånga
Tel. 0485 - 495 00
Fax. 0485 - 404 55
Konsumentkontakt. 0485 - 495 00
Sidor
ReceptProdukterGrilltips
Produkter