IngredienserRecept
Kryddsmör Espanol

Kryddsmör Espanol

Dela receptet

Ingredienser

(

8

port.)

100 g färsk chorizo
100 g färsk chorizo
1,5 tsk rökt paprikapulver
1,5 tsk rökt paprikapulver
150 g rumstempererat smör
150 g rumstempererat smör
0,5 tsk salt
0,5 tsk salt

Gör så här

Ta bort skinnet på chorizon, hacka upp innanmätet och stek det i en stekpanna med lite olivolja så det blir till en grov färs.

Ta bort skinnet på chorizon, hacka upp innanmätet och stek det i en stekpanna med lite olivolja så det blir till en grov färs.

Tillsätt paprikapulver på slutet och låt fräsa med ett tag. Låt svalna.

Tillsätt paprikapulver på slutet och låt fräsa med ett tag. Låt svalna.

Mixa samman smör och den frästa chorizon samt lite salt i en matberedare eller med stavmixer.

Mixa samman smör och den frästa chorizon samt lite salt i en matberedare eller med stavmixer.

Klicka ut kryddsmöret på bakplåtspapper och rulla ihop till en tajt korv och låt stelna i kylskåp för att du ska kunna skära den i bitar. Eller bara lägg smöret i en skål där du använder en sked att klicka ut smöret med.

Klicka ut kryddsmöret på bakplåtspapper och rulla ihop till en tajt korv och låt stelna i kylskåp för att du ska kunna skära den i bitar. Eller bara lägg smöret i en skål där du använder en sked att klicka ut smöret med.

Passar bra till

Kryddsmör Espanol

- Fler recept -

Guldfågeln AB
www.guldfageln.se
Box 98, 386 02 Mörbylånga
Tel. 0485 - 495 00
Fax. 0485 - 404 55
Konsumentkontakt. 0485 - 495 00
Sidor
ReceptProdukterGrilltips
Produkter