IngredienserRecept
Krispig Sallad Med Blue Cheese Dressing Och Rostade Valnötter

Krispig Sallad Med Blue Cheese Dressing Och Rostade Valnötter

Dela receptet

Ingredienser

(

4

port.)

1 huvud romansallad
1 huvud romansallad
2 stjälkar blekselleri
2 stjälkar blekselleri
75 g rostade valnötter
75 g rostade valnötter

Dressing

70 g blåmögelost
70 g blåmögelost
1 dl gräddfil
1 dl gräddfil
0,75 dl hackad gräslök
0,75 dl hackad gräslök
Salt och svartpeppar
Salt och svartpeppar

Gör så här

Smula ner osten i en bunke och mixa samman med gräddfil till en slät dipp.

Smula ner osten i en bunke och mixa samman med gräddfil till en slät dipp.

Rör ner gräslöken och smaka av med salt och svartpeppar.

Rör ner gräslöken och smaka av med salt och svartpeppar.

Bryt salladen i grova bitar. Strimla sellerin. Hacka valnötterna grovt.

Bryt salladen i grova bitar. Strimla sellerin. Hacka valnötterna grovt.

Sväng runt romansallad och selleri med dressingen. Vänd sedan ner persilja och valnötter och servera genast.

Sväng runt romansallad och selleri med dressingen. Vänd sedan ner persilja och valnötter och servera genast.

Passar bra till

Krispig Sallad Med Blue Cheese Dressing Och Rostade Valnötter

- Fler recept -

Guldfågeln AB
www.guldfageln.se
Box 98, 386 02 Mörbylånga
Tel. 0485 - 495 00
Fax. 0485 - 404 55
Konsumentkontakt. 0485 - 495 00
Sidor
ReceptProdukterGrilltips
Produkter