IngredienserRecept
Chicken Burger Med Fänkålsslaw & Chilimayo

Chicken Burger Med Fänkålsslaw & Chilimayo

Dela receptet

Ingredienser

(

port.)

4 skivor marinerad tvådelad kycklingfilé med glaze
4 skivor marinerad tvådelad kycklingfilé med glaze
4 st stora hamburgerbröd, rostade
4 st stora hamburgerbröd, rostade
2 msk god kapris, sköljd & grovt hackad
2 msk god kapris, sköljd & grovt hackad
2 stora tomater, skurna i tjocka skivor
2 stora tomater, skurna i tjocka skivor
2 st avokado, skurna i tjocka skivor
2 st avokado, skurna i tjocka skivor
1 lök, skalad & skivad
1 lök, skalad & skivad
salt och peppar
salt och peppar

Chilimayo

3 msk majonnäs
3 msk majonnäs
1 msk chilisås
1 msk chilisås
½ tsk spiskummin
½ tsk spiskummin

Fänkålsslaw

2 st små fänkålshuvuden, mycket fint skivade
2 st små fänkålshuvuden, mycket fint skivade
2-3 salladslökar, fint skivade diagonalt
2-3 salladslökar, fint skivade diagonalt
1 msk majonnäs
1 msk majonnäs
1 msk citronjuice
1 msk citronjuice
salt & peppar
salt & peppar

Gör så här

Tänd grillen. Förbered alla ingredienser till burgarna.

Tänd grillen. Förbered alla ingredienser till burgarna.

Blanda samman fänkålsslaw och chilimayo.

Blanda samman fänkålsslaw och chilimayo.

Grilla kycklingen på båda sidorna och avsluta med att pensla på glaze.

Grilla kycklingen på båda sidorna och avsluta med att pensla på glaze.

Bygg snabbt samman ingredienserna till fräscha goda kycklingburgare.

Bygg snabbt samman ingredienserna till fräscha goda kycklingburgare.

Passar bra till

Chicken Burger Med Fänkålsslaw & Chilimayo

- Fler recept -

Guldfågeln AB
www.guldfageln.se
Box 98, 386 02 Mörbylånga
Tel. 0485 - 495 00
Fax. 0485 - 404 55
Konsumentkontakt. 0485 - 495 00
Sidor
ReceptProdukterGrilltips
Produkter